A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
I've been walking in the same way as I did Я йшла тією ж дорогою, що й ходила раніше, Missing out the cracks in the pavement Оминаючи тріщини на тротуарі. And turning my heel and strutting my feet Розвертаюсь на п’яті і крокую далі. Is there anything I can do for you, dear? Чи можу я чимось допомогти тобі, люба? Is there anyone I could call? Чи є хтось, кому варто подзвонити? No and thank you, please, madam Ні, дякую вам, пані, I ain't lost, just wandering Я не загубилась, просто гуляю. 'Round my hometown Блукаючи моїм рідним містом Memories are fresh Спогади ще такі яскраві. 'Round my hometown Блукаючи моїм рідним містом Oh, the people I've met О, скількох людей я зустріла... Are the wonders of my world Вони – диво мого світу, Are the wonders of my world Вони – диво мого світу, Are the wonders of this world Вони – диво мого світу, Are the wonders now Вони – диво тепер. I like it in the city Мені подобається місто, When the air is so thick and opaque Коли повітря таке густе й туманне. I love to see everybody in short skirts Я люблю бачити коли всі у коротких спідницях, Shorts and shades Шортах і сонцезахисних окулярах.¹ I like it in the city when two worlds collide Я люблю місто, коли зіштовхуються два світи:² You get the people and the government Люди і влада, Everybody taking different sides Кожен займає свій бік. Shows that we ain't gonna stand Це доводить, що ми не будемо мовчати,³ Shows that we are united Це доводить, що ми єдині. Shows that we ain't gonna take it Це доводить, що ми не поступимося, Shows that we ain't gonna stand Це доводить, що ми не будемо мовчати, Shows that we are united Це доводить, що ми єдині. 'Round my hometown Блукаючи моїм рідним містом Memories are fresh Спогади ще такі яскраві. 'Round my hometown Блукаючи моїм рідним містом Oh, the people I've met Ох, скількох людей я зустріла... Are the wonders of my world Вони – диво мого світу, Are the wonders of my world Вони – диво мого світу, Are the wonders of this world Вони – диво цього світу, Are the wonders of my world Вони – диво мого світу, Of my world, yeah Мого світу, так, Of my world Мого світу, Of my world, yeah Мого світу, так. Примітки: ¹ "Я люблю бачити всіх у коротких спідницях, шортах і сонцезахисних окулярах." – у Великій Британії літо часто нежарке, тому коли люди виходять у літньому одязі, це особливий момент. ² "Я люблю місто, коли зіштовхуються два світи" – у Британії часто бувають громадські протести, коли народ вступає в конфлікт із владою. ³ "Це показує, що ми не будемо мовчати" – натяк на активну громадську позицію, протест проти несправедливості. |
Інші переклади
« Make You Feel My Love | 19 Пісні | My Same » |