A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Elton John
Something About The Way You Look Tonight - переклад пісні
Альбом: Elton John - Greatest Hits 1970-2002 • 2002 року
Текст пісні і переклад на українську мову
There was a time Це був час, I was everything and nothing all in one Коли я був усім і нічим одночасно, When you found me Коли ти знайшов мене, I was feeling like a cloud across the sun Я відчував себе хмарою, що затуляє сонце. I need to tell you Мені потрібно розповісти тобі, How you light up every second of the day Як удень ти світишся кожну секунду. But in the moonlight Ну, а в місячному світлі You just shine like a beacon on the bay Ти просто сяєш наче маяк в бухті. And I can’t explain І я не можу пояснити, But it’s something about the way you look tonight Але є щось у тому, як ти виглядаєш сьогодні ввечері. Takes my breath away У мене перехоплює подих, It’s that feeling I get about you, deep inside Ти викликаєш глибоко всередині мене почуття, And I can’t describe Яке я не можу описати ... But it’s something about the way you look tonight Але щось є в тому, як ти виглядаєш сьогодні ввечері, Takes my breath away У мене захоплює дух, The way you look tonight Коли я бачу тебе сьогодні ввечері ... With a smile Твоя посмішка You pull the deepest secrets from my heart Позбавляє моє серце від усіх найзаповітніших таємниць, In all honesty Якщо відверто, I’m speechless and I don’t know where to start То я втратив дар мови і не знаю, з чого почати ... |
Інші переклади
« Believe | Elton John - Greatest Hits 1970-2002 Пісні | I Want Love » |