A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
Talk to me softly Поговори зі мною ніжно, There’s something in your eyes Я бачу щось в твоїх очах, Don’t hang your head in sorrow Не вішай голову у смутку, And please don’t cry І будь ласка не плач, I know how you feel inside I’ve Я знаю що ти відчуваєш в душі, I’ve been there before І я через це пройшов. Something’s changing inside you Щось змінюється в тобі, And don’t you know Та хіба ж ти сама не знаєш? Don’t you cry tonight Не плач в цей вечір, I still love you baby Я все ще люблю тебе, крихітко, Don’t you cry tonight Не плач в цей вечір, Don’t you cry tonight Не плач в цей вечір, There’s a heaven above you baby Бо над тобою райські небеса, крихітко, And don’t you cry tonight Не плач в цей вечір. Give me a whisper Прошепочи, And give me a sigh Зітхни, Give me a kiss before you tell me goodbye Подаруй поцілунок, перш ніж сказати "Прощай!" Don’t you take it so hard now Не переживай так в цю хвилину, And please don’t take it so bad І прошу тебе - не страждай, I’ll still be thinking of you Я все одно буду думати про тебе, And the times we had...baby І про ті часи, коли ми були разом. And don’t you cry tonight Не плач в цей вечір, Don’t you cry tonight Не плач в цей вечір, Don’t you cry tonight Не плач в цей вечір, There’s a heaven above you baby Бо над тобою райські небеса, крихітко, And don’t you cry tonight Не плач в цей вечір. And please remember that I never lied І будь ласка пам’ятай, що я ніколи не брехав, And please remember how I felt inside now honey І не забувай про мої почуття в цей момент, солодка. You got to make it your own way Ти вирішила зробити це по своєму, But you’ll be alright now sugar І в тебе все буде добре, солодка. You’ll feel better tomorrow Ти відчуєш себе краще, завтра Come the morning light now baby Ось вже наближається ранковий промінь, крихітко. And don’t you cry tonight І не плач в цей вечір, And don’t you cry tonight І не плач в цей вечір, And don’t you cry tonight І не плач в цей вечір, There’s a heaven above you baby Бо над тобою райські небеса, крихітко, And don’t you cry І не плач, Don’t you ever cry Ніколи не плач, Don’t you cry tonight Не плач в цей вечір, Baby maybe someday Крихітко, може колись пізніше, Don’t you cry Не плач, Don’t you ever cry Ніколи не плач, Don’t you cry Не плач Tonight В цей вечір. |
Інші переклади
« November Rain | Use Your Illusion 1 Пісні |