A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
I saw you dancing out the ocean Я бачив тебе танцюючою у океані, Running fast along the sand Літаючою по піску, A spirit born of earth and water Дух, народжений від землі і води, Fire flying from your hands Полум’я, що виривалося з твоїх рук ... In the instant that you love someone В мить, коли ти любиш когось, In the second that the hammer hits В мить, коли вдаряє молот, Reality runs up your spine Реальність кидається тобі на плечі, And the pieces finally fit І частинки складаються в ціле ... And all I ever needed was the one І все, що мені було потрібно - це Єдине, Like freedom feels where wild horses run Це наче сама свобода, де несуться дикі коні, When stars collide like you and I Коли зірки зіштовхуються, як ти і я, No shadows block the sun На сонці немає тіней. You’re all I’ve ever needed Ти - все, що мені було потрібно, Baby you’re the one Кохана, ти - те Єдине. There are caravans we follow Ми рухаємося за караванами Drunken nights in dark hotels П’яними ночами в похмурі готелі, When chances breathe between the silence Коли випадковості причаїлися в тиші, Where sex and love no longer gel Де секс не має відношення до любові ... For each man in his time is Cain Бо кожен у своєму житті неприкаяний, Until he walks along the beach Поки він не пройде по пляжу And sees his future in the water І не побачить своє майбутнє у воді, A long lost heart within his reach А неподалік - давно втрачене серце ... |
Інші переклади
« Sacrifice | Elton John - Greatest Hits 1970-2002 Пісні | Believe » |