A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
Everybody loves the things you do Всі в захваті від того, що ти робиш, From the way you talk Від того, як говориш, To the way you move Як рухаєшся. Everybody here is watching you Всі тут спостерігають за тобою, Cause you feel like home Бо ти почуваєш себе як удома. You’re like a dream come true Ти наче здійснення мрії, But if by chance you’re here alone Але якщо ти випадково тут один, Can I have a moment Можна тебе на хвилинку, Before I go? Перш ніж я піду? Cause I’ve been by myself all night long Тому що я була сама всю ніч, Hoping you’re someone I used to know Сподіваючись, що ти той, кого я мала б знати. You look like a movie Ти наче з фільму, You sound like a song Ти розмовляєш, наче співаєш. My God, this reminds me Боже мій, це нагадує мені Of when we were young Часи, коли ми були молодими. Let me photograph you in this light Дозволь мені сфотографувати тебе в цьому світлі In case it is the last time На випадок, якщо це востаннє, That we might be exactly like we were Коли ми можемо бути такими, якими ми були Before we realized Перш, ніж ми зрозуміли, We were sad of getting old Що нам сумно від того, що ми старіємо. It made us restless Це лишило нас спокою, It was just like a movie Це було як у кіно, It was just like a song Наче пісня. I was so scared to face my fears Я так боялась предстати перед своїми страхами, Cause nobody told me that you’d be here Бо ніхто мені не сказав, що ти будеш тут. And I swear you moved overseas І, клянусь, ти поїхав за кордон, That’s what you said, when you left me Адже це ти мені сказав, коли покинув. You still look like a movie Ти досі наче з фільму, You still sound like a song Ти досі звучиш, як пісня. My God, this reminds me Боже мій, це нагадує мені Of when we were young Часи, коли ми були молодими. Let me photograph you in this light Дозволь мені сфотографувати тебе в цьому світлі In case it is the last time На випадок, якщо це востаннє, That we might be exactly like we were Коли ми можемо бути такими, якими ми були Before we realized Перш, ніж ми зрозуміли, We were sad of getting old Що нам сумно від того, що ми старіємо. It made us restless Це лишило нас спокою, It was just like a movie Це було як у кіно, It was just like a song Наче пісня. When we were young Коли ми були молодими, When we were young Коли ми були молодими, When we were young Коли ми були молодими, When we were young Коли ми були молодими. It’s hard to win me back Важко повернути мене, Everything just takes me back Все просто повертає мене назад, To when you were there Коли ти був там, To when you were there Коли ти був там. And a part of me keeps holding on І частина мене продовжує триматися, Just in case it hasn’t gone Просто на випадок, якщо почуття досі не зникли. I guess I still care Мабуть, мені досі не байдуже. Do you still care? Чи тобі досі не байдуже? It was just like a movie Це було як у кіно, It was just like a song Наче пісня. My God, this reminds me Боже мій, це нагадує мені Of when we were young Часи, коли ми були молодими. When we were young Коли ми були молодими, When we were young Коли ми були молодими, When we were young Коли ми були молодими, When we were young Коли ми були молодими. Let me photograph you in this light Дозволь мені сфотографувати тебе в цьому світлі In case it is the last time На випадок, якщо це востаннє, That we might be exactly like we were Коли ми можемо бути такими, якими ми були Before we realized Перш, ніж ми зрозуміли, We were sad of getting old Що нам сумно від того, що ми старіємо. It made us restless Це лишило нас спокою, I’m so mad I’m getting old Я так розлючена, що старію. It makes me reckless Це змушує мене божеволіти, It was just like a movie Це було як у кіно, It was just like a song Наче пісня. When we were young Коли ми були молодими. |
Інші переклади
« Send My Love (To Your New Lover) | 25 Пісні |