A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
Walkin’ through a crowd, the village is a glow Я проходжу через натовп, зачарована сяйвом, Kaleidoscope of loud, happy thunder coats Мене приголомшує щасливий грім людських голосів, Everybody here wanted somethin’ more Все тут хочуть чогось більшого, Searchin’ for a sound we hadn’t heard before Все тут хочуть знайти нову пісню, що ми не чули раніше, And it said Пісню, в якій співається: Chorus Приспів Welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, It’s been waitin’ for you Він чекає на тебе, Welcome to New York, welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, ласкаво просимо в Нью-Йорк, Welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, It’s been waitin’ for you Він чекає на тебе, Welcome to New York, welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, ласкаво просимо в Нью-Йорк, It’s a new soundtrack I could dance to this beat, beat forevermore Це новий біт, під який я хочу танцювати вічно, The lights are so bright but they never blind me, me Ці вогні такі яскраві, але вони ніколи не засліплювали мене, Welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, It’s been waitin’ for you Він чекає на тебе. Welcome to New York, welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, ласкаво просимо в Нью-Йорк. When we first dropped our bags on apartment floors Коли ми тільки-тільки скинули сумки на підлогу нової квартири, Took our broken hearts and put them in a drawer Взяли в жменю наші розбиті серця і поклали їх у скриньку. Everybody here was someone else before Тут всі були раніше іншими людьми, And you can want who you want І ти можеш роздобути кого завгодно, Boys and boys and girls and girls Тут не злічити хлопців або дівчат. Chorus Приспів Like any great love, it keeps you guessing Як і в кожній найбільшій любовній історії, це місто змусить тебе губитися в здогадах, Like any real love, it’s ever-changing Як і в будь-якій історії про прекрасну любов, твоє життя зміниться назавжди Like any true love, it drives you crazy Як і в будь-якій історії про справжнє кохання, він зведе тебе з розуму, But you know you wouldn’t change anything, anything, anything Але ти знаєш, що нічого не хочеш міняти, нічого, нічого. Welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, It’s been waitin’ for you Він чекає на тебе, Welcome to New York, welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, ласкаво просимо в Нью-Йорк, Welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, It’s been waitin’ for you Він чекає на тебе, Welcome to New York, welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, ласкаво просимо в Нью-Йорк, It’s a new soundtrack I could dance to this beat Це новий біт, під який я хочу танцювати вічно, The lights are so bright but they never blind me Ці вогні такі яскраві, але вони ніколи не засліплювали мене, Welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, New soundtrack Нова пісня. It’s been waitin’ for you Він чекає на тебе. Welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, The lights are so bright but they never blind me Вогні світять так яскраво, але вони ніколи не засліплювали мене, Welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, So bright, they never blind me Такі яскраві, ніколи не засліплювали, Welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк, Welcome to New York Ласкаво просимо в Нью-Йорк |
Інші переклади
1989 Пісні | Blank Space » |