A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Elton John
Sorry Seems to Be the Hardest Word (with Blue) - переклад пісні
Альбом: Elton John - Greatest Hits 1970-2002 • 2002 року
Текст пісні і переклад на українську мову
What I gotta do Що мені потрібно зробити, To make you love me Щоб ти любила мене? What I gotta do Що мені потрібно зробити, To make you care Щоб змусити тебе полюбити? What do I do Що мені робити, When lightning strikes me Коли блискавка вражає мене? And I wake to find that Я прокидаюся і бачу, You’re not there Що тебе немає поруч. What I gotta do Що мені потрібно зробити, To make you want me Щоб я став потрібен тобі? What I gotta do Що мені потрібно зробити, To be heard Щоб бути почутим? What do I say Що я можу сказати, When it’s all over Коли всі закінчено? Sorry seems to be the hardest word Здається, що "пробач» - найважче слово. Chorus Приспів It’s sad, so sad Це сумна, дуже сумна, It’s a sad, sad situation Сумна ситуація. And it’s getting І вона стає More and more absurd Все більш і більш абсурдною. It’s sad, so sad Це сумно, дуже сумно. Why can’t we talk it over Чому ми не можемо поговорити про це? Oh, it seems to me Мені здається, Sorry seems to be the hardest word Що "пробач» - найважче слово. What I gotta do to make Що мені потрібно зробити, You want me Щоб я став потрібен тобі? What I gotta do Що мені потрібно зробити, To be heard Щоб бути почутим? What do I say Що я можу сказати, When it’s all over Коли всі закінчено? Sorry seems to be the hardest word Здається, що "пробач» - найважче слово. Chorus Приспів What I gotta do Що мені потрібно зробити, To make you love me Щоб ти полюбила мене? What I gotta do Що мені потрібно зробити, To be heard Щоб бути почутим? What do I do Що мені робити, When lightning strikes me Коли блискавка вражає мене? What I gotta do Що мені потрібно зробити? What I gotta do Що мені потрібно зробити? Sorry seems to be the hardest word Здається, що "пробач» - найважче слово. |
Інші переклади
« This Train Don't Stop There Anymore | Elton John - Greatest Hits 1970-2002 Пісні |