A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | # |
Текст пісні і переклад на українську мову
Don't Bother Не турбуйся¹ She's got the kind of look that defies gravity У неї той вигляд, що кидає виклик земному тяжінню. She's the greatest cook Вона найкращий кухар. And she's fat free (Fat free, fat free, fat free) І вона не товста (Не товста, не товста, не товста). She's been to private school Вона вчилася в приватній школі And she speaks perfect French І досконало розмовляє французькою. She's got her perfect friends У неї ідеальні друзі. Oh isn't she cool О, хіба вона не крута? She practices Tai Chi Вона займається Тай-чі². She'd never lose her nerve Вона ніколи не втрачає самовладання. She's more than you deserve Вона більше, ніж ти заслуговуєш. She's just far better than me Вона набагато краща за мене. So don't bother Тож не турбуйся, I won't die of deception Я не помру від омани. I promise you won't ever see me cry Обіцяю, ти більше ніколи не побачиш моїх сліз. Don't feel sorry Не шкодуй. And don't bother І не хвилюйся, I'll be fine Зі мною все буде гаразд. But she's waiting Але вона чекає. The ring you gave to her will lose its shine Обручка, яку ти їй подарував, втратить свій блиск. So don't bother, be unkind Тож не турбуйся, просто злися. I'm sure she doesn't know Впевнена, вона не знає How to touch you like I would Як торкатися тебе так, як це вмію я. I beat her at that one good У цьому я її перевершила, Don't you think so? Ти так не думаєш? She's almost 6 feet tall Вона майже 6 футів на зріст³. She must think I'm a flea Вона, мабуть, думає, що я блоха. I'm really a cat you see Насправді я кішка, бачиш? And it's not my last life at all І це зовсім не останнє моє життя. So don't bother Тож не турбуйся, I won't die of deception Я не помру від омани. I promise you won't ever see me cry Я обіцяю, ти більше ніколи не побачиш моїх сліз. Don't feel sorry Не шкодуй. Don't bother Не хвилюйся, I'll be fine Зі мною все буде гаразд. But she's waiting Але вона чекає. The ring you gave to her will lose its shine Обручка, яку ти їй подарував, втратить свій блиск. So don't bother, be unkind Тож не турбуйся, просто злися. For you, I'd give up all I own Заради тебе я б віддала все, що маю, And move to a communist country І переїхала би в комуністичну країну. If you came with me, of course Разом з тобою, звичайно ж. And I'd file my nails so they don't hurt you І я би підстригла нігті, щоб тебе не поранити. And lose those pounds, learn about football Скинула б зайві кілограми, навчилася б грати у футбол, If it made you stay, but you won't, but you won't Якщо би це змусило тебе залишитися, але ж не змусить, не змусить. So don't bother Тож не турбуйся, I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine Я буду в порядку, в порядку, в порядку, в порядку. Promise you won't ever see me cry Обіцяю, ти більше ніколи не побачиш моїх сліз. And after all I'm glad that I'm not your type І, врешті-решт, я рада, що я не в твоєму смаку. Promise you won't ever see me cry Обіцяю, ти більше ніколи не побачиш моїх сліз. Don't bother Не хвилюйся, I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine Я буду в порядку, в порядку, в порядку, в порядку. Promise you won't ever see me cry Обіцяю, ти більше ніколи не побачиш моїх сліз. And after all I'm glad that I'm not your type, not your type, not your type, not your type І, врешті-решт, я рада, що я не в твоєму смаку, не в твоєму смаку, не в твоєму смаку, не в твоєму смаку. Promise you won't ever see me cry Обіцяю, ти більше ніколи не побачиш моїх сліз. Примітки: ¹ Висловлюю подяку Максиму із Сімферополя за допомогу у перекладі пісні. ² Тай-Чі, або Тай-цзи, або Тайцзицюань – китайське внутрішнє бойове мистецтво, один із видів ушу. Популярне як оздоровча гімнастика. ³ 6 футів = 182 см. |